Sociedad
CF Reus Deportiu

Poc premi per un Reus que mereixia més

El Reus Deportiu ha estat millor que el Mirandés però no ha estat encertat de cara a porteria (1-1).

Fran Carbia es lamenta després de fallar una ocasió. / La Liga

Reus

El Reus Deportiu ha debutat davant els seus aficionats a la Segona Divisió en un partit clarament dominat pels locals, que no han estat del tot encertats de cara a porteria.

El conjunt reusenc ha començat molt endollat al partit, fruit d’això ha aconseguit fer el primer gol en la primera jugada de l’encontre. Una gran acció de Jorge Díaz per la banda dreta l’ha canalitzat en gol Fran Carbia quan només es portaven 18 segons de joc.

La mala noticia per als reusencs ha arribat poc després amb la lesió de Chrisantus. Edgar Hernandez ha entrat en el seu lloc. Tot i això, el Reus ha continuat molt còmode sobre el terreny de joc i gaudint de clares opcions per ampliar el marcador. En canvi, ha estat el Mirandés qui ha aconseguit el gol de l’empat als 14 minuts gràcies al gol de Fofo que superava per baix a Edgar Badia. El gol dels homes de Carlos Terrazas només ha estat un miratge perquè el clar dominador ha estat el Reus. Edgar, Fran i Jorge Díaz han estat els més incòmodes per a la defensa visitant i han gaudit de nombroses ocasions.

A la represa el partit ha seguit el mateix guio. Un Reus que ha dut la iniciativa però que ha anat de més a menys. Les forces han minvat i el Mirandés ha pogut aprofitar alguna errada del porter Edgar Badia en la sortida de pilota per poder endur-se els tres punts.

Tot i ser l’amo i senyor del partit, al Reus li ha faltat encert de cara a porteria i ha deixat escapar una gran oportunitat per endur-se la victòria. El Mirandés per la seva part ha pogut salvar un punt d’or de la seva visita a al Municipal.

El proper dissabte el Reus Deportiu es desplaça a Madrid per enfrontar-se al Getafe.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00