Sociedad
Nàstic de Tarragona

Trobar-se a sí mateix

El Nàstic juga avui a Huesca (19h) amb l’objectiu d’esvair els dubtes de la primera jornada.

Mossa lluita una pilota amb un jugador del Huesca. / La Liga

Tarragona

En les darreres ocasions que el Nàstic ha visitat l’Alcoraz de Huesca no ha tret bons resultats. Fa dos temporades, en el partit d’anada del play-off d’ascens a Segona, el partit va acabar amb empat a un gol. Mentre que la temporada passada, sota una intensa calamarsada l’equip va caure 2 a 0 perdent l’únic partit de la segona volta.

En aquesta ocasió, el Nàstic es presenta a Huesca amb l’objectiu de trobar-se a sí mateix. La gran temporada de l’equip la temporada passada ha deixat el llistó molt alt i el nivell d’exigència, inevitablement, és més alt. Els de Vicente Moreno no van fer una bona primera meitat contra el Lugo en la primera jornada, però la millora en la segona part crida a l’optimisme.

Vicente Moreno ha viatjat fins a Huesca amb 19 futbolistes: Saja, Dimitrievski, Gerard Valentín, Lopo, Suzuki, Iago Bouzón, Xavi Molina, Mossa, Madinda, Zahibo, Lobato, Ferran Giner, Jean Luc, José Carlos, Maloku, Rharsalla, Delgado, Uche i Àlex López.

Han quedat fora de la llista jugadors importants com Juan Muñiz, qui segons va explicar el Diari Més aquesta setmana ha demanat marxar del club. Sergio Tejera, que pateix una lesió fibril·lar al sòlid de la cama esquerra i Stephane Emaná que no s’ha recuperat dels problemes físics que l’han impedit entrenar amb normalitat aquesta setmana.

Pel que fa al Huesca, Juan Antonio Anquela està immers en un procés de renovació d’un equip que s’ha reforçat amb quinze jugadors aquest estiu. No obstant, Anquela no podrà comptar amb Íñigo López ni tampoc amb Borja Lázaro. En canvi, sí que podrà disposar d’Urko Vera després de deixar Osasuna i fitxar pel conjunt aragonès aquesta mateixa setmana.

El partit, avui a les 19h al Alcoraz de Huesca. L’àrbitre del col·legi gallec, David Pérez Pallas serà l’encarregat de dirigir l’encontre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00