Sociedad

La policia ha detingut el portaveu del sindicat de manters

Aziz Faye havia anat a visitar a un venedor ambulant il·legal que porta un mes al Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca

Aziz Faye / Tras La Manta (Youtube)

Barcelona

La Policia Nacional ha detingut el portaveu del sindicat de manters, Aziz Faye, quan aquest mig dia ha anat a visitar un venedor ambulant il·legal que està des del passat mes de juliol al Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca. El motiu de la detenció, segons un portaveu d'aquest cos, és que a estrangeria els consta que Faye té una prohibició d'accedir a l'espai Schengen. Però el senegalès de 33 anys ha explicat que aquesta ordre ha quedat sense efecte perquè es va casar amb una dona comunitària i té la documentació en regla.

Aziz Faye ha estat traslladat a la comissaria de la Verneda on ha donat les explicacions oportunes i on demà haurà de comparèixer amb la documentació que acredita que té els papers en regla. En una conversa telefònica amb SER Catalunya, el portaveu dels manters ha lamentat la seva detenció. Diu que estan preocupats per la seva seguretat perquè "es pensen que poden detenir qualsevol immigrant quan vulguin" i afegeix que "per comprovar la documentació d'una persona no cal detenir-la".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00