Sociedad

Sique Rodríguez nou cap d'esports de SER Catalunya

Es mantindrà al capdavant del programa 'Què t'hi jugues!'

Sique Rodríguez, nou cap d'esports de SER Catalunya / Cadena SER

El periodista Sique Rodríguez Gairí (Lleida, 1981) és el nou cap de la redacció d'esports de SER Catalunya, càrrec que compaginarà amb la direcció del programa Què t’hi jugues! (20:30-22 hores) que lidera per tercera temporada.

Llicenciat en periodisme per la UAB, ha fet tota la seva carrera professional a la SER. Va començar la seva trajectòria a Ràdio Lleida. L'any 2000 es va incorporar a Ràdio Barcelona on ha cobert la informació del Barça i ha presentat programes com La Graderia o Fora De Joc (Ona FM). Des del 2014 dirigeix i presenta el programa Què T'hi Jugues! de SER Catalunya i forma part de les retransmissions del Barça al Carrusel Deportivo. És tertulià de diversos programes de televisió com Esport Club de Televisió de Catalunya i La Porteria de BTV i ha col·laborat en mitjans com el diari As i l'Sport. És autor de dos llibres, “Un año en el paraíso. Mi diario del triplete” i “Educats per guanyar”, relacionats amb el Barça.

Sique Rodríguez substitueix al davant de la redacció d’esports a Edu Polo que reforçarà el seu paper com periodista especialitzat amb el Barça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00