Sociedad

Instituts de L’Hospitalet tindran auxiliars de conversa en anglès

Els alumnes de 4t d'ESO de 5 instituts de L'hospitalet comptaran amb auxiliars de conversa en anglès nadius. És el primer pas d'un programa, finançat per l'Ajuntament

Getty Images

Barcelona

El programa té un cost anual de 237.000 euros que serviran per contractar 13 auxiliars de conversa que ajudaran al mestre ordinari a reforçar l'expressió oral dels alumnes. L’alcaldessa de l'Hospitalet, Nuria Marin diu que el programa no serà flor d'un dia sinó que la intenció és fer-lo permanent: “estem tan convençuts que serà un èxit, que la nostra intenció és que esdevingui un recurs permanent als nostres centres educatius”. De tota manera el programa preveu que acabat el primer trimestre, en els cinc instituts que començaran l’experiència es faci una avaluació per corregir possibles disfuncions i que es torni a fer a final de curs, quan ja hagin participat la trentena de centres públics i concertats que han decidit participar.

La intenció és que els alumnes que rebin aquest suport puguin presentar-se directament als exàmens del B1 a l'escola oficial d'idiomes, que hauria d'habilitar sessions especials per fer els exàmens, tot i que aquesta possibilitat s’està encara negociant amb el Departament d’Ensenyament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00