Sociedad

Aleix Vidal demanarà marxar del Barça a l'hivern

El lateral blaugrana ja va preguntar al club si podria sortir, però el FC Barcelona li va tancar la porta

Aleix Vidal, durante un entrenamiento / Alejandro García EFE

Barcelona

El lateral del Barça Aleix Vidal se sent molt incòmode amb la seva situació al Barça i ha pres la decisió de deixar el club blaugrana si Luis Enrique segueix sense comptar amb ell. Vidal no llença la tovallola i la seva intenció és seguir lluitant per un lloc en l'onze blaugrana, però si en els pròxims partits no veu un canvi, demanarà al club sortir en el pròxim mercat d'hivern.

De fet, l'estiu passat, en acabar la temporada, el jugador ja va preguntar al club si podria sortir, però el Barça li va tancar la porta al futbolista que va costar fa tan sols un any 18 milions fixos més 4 en variables i que va començar a jugar al gener per culpa de la sanció de la FIFA.

La temporada passada Aleix Vidal i Luis Enrique van mantenir una conversa sobre la situació del futbolista, i el mateix Vidal va assegurar que els dos "s'havien dit el que pensaven i s'havien anat contents".

Però la realitat és que l'entrenador segueix sense confiar en ell, l'ha deixat fora de les dues últimes convocatòries i qui s'ha portat tot el protagonisme al lateral dret del Barça és Sergi Roberto.

Aleix Vidal no entén que tot segueixi igual, considera que està entrenant i rendint bé, i per això si la situació no millora farà un pas endavant i parlarà aviat amb el club per demanar que el deixin sortir al gener.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00