Sociedad

El concert de la Mercè

Los 40 oferirà avui a partir de les 7 de la tarda el gran concert de les festes de la Mercè, amb figures tan destacades com Juan Magán, Morat o David Otero. Serà a l’Avinguda Reina Maria Cristina

Cadena SER

Barcelona

LOS40, l'any del seu 50è aniversari, són els encarregats de posar la música el primer dia de les festes de La Mercè 2016. L’Avinguda Reina Maria Cristina serà un any més l’escenari que reunirà els millors directes dels artistes pop i dance, nacionals i internacionals més ballats del moment. A les 19 h, començarà a animar l’avinguda el dj de LOS40 Catalunya, Adrià Ortega.

El plat fort de la nit, serà l'actuació de JUAN MAGAN, un dels DJ's i productors del nostre país més rellevants a nivell internacional. Després de molts anys de carrera, el 2011 fa el salt al mercat internacional triomfant amb el seu single “Bailando por ahí”, número 1 a les llistes de vendes a Espanya i convertint-se en un dels èxits d'aquell estiu. Després de treballar amb grans noms de l'escena internacional, amb milions de reproduccions dels seus vídeos i convertint cada disc i cada cançó en èxit, torna el 2016 amb "Baila conmigo" o "Quiero que sepas". A mitjans d'aquest mateix any va estrenar el programa 'We Love 40' a LOS40 on fa un repàs del millor dance i les tendències musicals urbanes.

La banda colombina MORAT va protagonitzar el seu debut internacional amb "Mi nuevo vicio" el 2015 al costat de Paulina Rubio. A finals del mateix any, van presentar el seu nou senzill “Cómo te atreves”, que aconsegueix el número 1 a les llistes de vendes, així com també a la llista d'èxits més important del país, la de LOS40.

ÀLVARO SOLER és el cantant i compositor barceloní afincat a Berlín, que aquest any ha fet donar la volta al món el nom de Sofía. El 2014 va començar a compondre els temes que més tard van formar part del seu disc de debut. El primer single, “El mismo sol”, es va convertir automàticament en un fenomen viral i en poc temps va superar els 30 milions de visites. Això va cridar l'atenció d'un amic de Jennifer López que va escoltar la cançó i va trucar la diva llatina per suggerir-li la possibilitat de tancar una col·laboració amb ell.

La cançó catalana de l'estiu ha estat Junts de JORDI NINUS. El cantant català, després de 12 anys com a bateria del grup de rock Rembrandt42, decideix començar aquest projecte en solitari. Un projecte que neix de la necessitat bàsica d'expressar i compartir. Un projecte que parteix d'idees senzilles i que pretén explicar i compartir vivències, històries, sentiments i emocions d'una manera directe i empàtica. Aquest 2016 ens ha presentat el seu 2n disc d'estudi, París amb cançons que han esdevingut èxits instantanis.

A més, també gaudirem de l'actuació de DAVID OTERO que presentarà el primer disc de la seva nova etapa com a David Otero, deixant enrere el seu "alter ego" El Pescao.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00