Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SANT JULIÀ

El comú, liberals i CEA lamenten que el pressupost torni a oblidar el vial

Consideren la infraestructura imprescindible i veuen amb escepticisme el doble carril a Francesc Cairat

La finalització del vial de Sant Julià torna a quedar fora del pressupost del 2017.

La finalització del vial de Sant Julià torna a quedar fora del pressupost del 2017. / Arxiu (ANA)

El Comú de Sant Julià, els liberals i la CEA lamenten que el Govern torni a deixar sense una partida pressupostària la finalització del vial.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, anunciava ahir que el pressupost pel 2017 no contempla cap dotació per la finalització de la desviació.

El conseller de Cultura lauredià, Josep Roig, considera que aquesta infraestructura és necessària no només per la parròquia sinó també pel país. En aquest fet, considera que el Túnel de la Tàpia no soluciona tota la problemàtica perquè els embussos es concentren a l'avinguda Francesc Cairat.

De la seva banda, el conseller liberal, Josep Majoral, no s'ha mostrat sorprès perquè una vegada més l'executiu no hagi tingut en compte la necessitat d'acabar el vial i veu amb molt d'escepticisme la proposta que vol tirar el ministre, convertint en dos carrils de pujada i dos de baixada l'avinguda Francesc Cairat.

Finalment, el president de la Confederació Empresarial Andorrana, Xavier Altimir, diu que és una reivindicació que ja fa temps que fan perquè consideren que és una prioritat i lamenten que l'executiu no ho consideri així.

Cal recordar que aquest estiu des de l'ACODA ja van insistir en la necessitat d'aquesta obra, que tampoc veurà la llum durant el 2017.

Comentarios Normas

comentarios

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión

Regístrate ¿Por qué registrarse?