Sociedad
CF Reus Deportiu

Ramón Folch, la intel·ligència del CF Reus

L'entrenador del Reus, Natxo González, elogia el paper de Ramón Folch. El capità del Reus està vivint un gran moment i contra el Rayo va fer el seu primer gol a Segona Divisió.

Ramón Folch durant el partit de l'ascens contra el Racing de Santander. / La Liga

Reus

El bon moment del Reus no és casualitat. L’equip està en un gran moment de forma, manté el bloc de la temporada passada i compta a les seves files amb Ramon Folch. El capità s’ha convertit en peça indiscutible per al tècnic Natxo González. El jugador reusenc s’està estrenant al futbol professional i rep tots els elogis per part de l’entrenador. González explicava en la roda de premsa posterior al partit contra el Rayo que “Ramón Folch és la intel·ligència personificada sobre el terreny de joc”.

NATXO GONZÁLEZ / INTEL·LIGENCIA AL CAMP

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000095332/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per la seva part, el jugador està vivint un gran moment. En una entrevista a l’Hora Camp de Tarragona, Folch explica com va celebrar el gol contra el Rayo i assegura que les claus del bon inici de lliga del Reus és que “tenim un equip molt competitiu, plantem cara a qualsevol rival i tenim les idees molt clares al camp”

RAMON FOLCH HCT 26-9-16

02:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000095330/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escolta el programa sencer de La Graderia Tarragona.



 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00