Actualidad
SOLIDARITAT

El camí dels infants

Per quart any Roger Solà demostra que és un jove insòlit en moure cel i terra per ajudar als qui ho passen més malament amb una nova edició del Camí per la Solidaritat de Cambrils.

El camí dels infants

El camí dels infants

Roger Solá: 'Aquest any volem ajudar als nens amb risc d'exclusió de Cambrils '

09:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000095309/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

"Aquest any volem ajudar als nens amb risc d'exclusió de Cambrils " Roger Solá creador i organitzador per quart any de “El Camí Solidari de Cambrils”. Una cursa que el roger va crear quan tenia 17 anys i després d’empassar-se unes quantes notícies del diari que no li van agradar gens. Cada any una causa diferent però amb denominador comú: ajudar els qui més ho necessiten.

Síndrome BBM

El camí dels infants

“A Cambrils s’ha detectat a Cambrils el primer focus de la síndrome MMB” ens explica el Juan Carlos Navarro, responsable de la campanya. I quan li preguntem que ens ho detalli millor ens trobem que les sigles responen a “manca de material escolar, medicaments i berenar”.

Juan Carlos explica que han comptat amb la complicitat de l’Hospital Lleuger de Cambrils per si es podien inventar aquesta síndrome i a partir d’aquí omplir de cartells el municipi . Les trucades al Hospital Lleuger van arribar aviat preguntant què era quella síndrome i “els professionals sanitaris explicaven a la gent que es tractava d’una campanya solidària”.

Participació creixent

Dels 250 participants del primer any s’espera arribar als mil tot sumant els corredors i els caminants perquè també hi ha una caminada de 2 quilòmetres. Serà el dissabte 1 d’octubre a les 18hs al Port. Els qui no han faltat són les empreses col·laboradores que ja han aportat un total de “8.150 euros», explica Solà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00