Sociedad

Detingut per maltractar la parella, una dona discapacitada psíquica i física

Ha passat al barri del Raval de Barcelona, al carrer Riera Alta

Una imatge del carrer de la Riera Alta de Barcelona, on es van produir els fets / Marta Roig Panoramio

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un home de 44 anys, que anteriorment havia estat investigat per dos homicidis, per maltractar la seva parella, una dona discapacitada psíquica i física.

Tot va passar cap a un quart d'una del migdia d'aquest dimarts, quan uns veïns van alertar dels crits d'auxili d'una dona que procedien d'un pis del carrer Riera Alta, al barri del Raval de Barcelona.

Quan va arribar una patrulla dels Mossos, l'home es va negar a obrir la porta del pis, encara que finalment la policia va aconseguir entrar enderrocant la porta i va trobar la dona ferida per cops, sobretot al cap, de manera que va requerir de l'assistència d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el testimoni dels veïns, l'home és l'exparella de la dona discapacitada, encara que últimament havien tornat a conviure junts.

Els agents van detenir l'home i, en comprovar la seva identitat, van veure que havia estat investigat anteriorment per dos homicidis, un d'ells la mort el 2011 d'una dona toxicòmana que vivia en la indigència i el seu cos no ha estat trobat encara.

El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores acusat de violència de gènere, lesions i obstrucció a la justícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00