Sociedad

Troben el cos sense vida d’un excursionista al pic de Xemeneies

L’home havia sortit de ruta diumenge passat i havia de tornar abans de dimarts al vespre. S’hauria precipitat des d’uns 50 metres d’alçada.

Localització del Pic de Xemeneies al municipi de l'Alt Àneu, Pallars Sobirà / GOOGLE MAPS

Alt Àneu

Aquesta tarda, a les 15.51 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de la desaparició d’un veí de Súria de 46 anys, segons les informacions facilitades per la família, el diumenge passat va sortir a fer una ruta pel pic de Xemeneies, al municipi d’Alt Àneu, i preveia tornar abans de dimarts al vespre.

Els Agents Rurals han notificat que havien localitzat el vehicle del desaparegut, al pàrquing de la Peülla i, poc després, efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat, sobrevolant la zona, l’han localitzat sense vida prop del cim del pic de Xemeneies. Segons les primeres informacions s’hauria precipitat des d’uns 50 metres d’alçada. Posteriorment, els Mossos d’Esquadra han dut a terme les tasques judicials pertinents i s’ha evacuat la víctima del lloc de l’accident.

En el dispositiu de recerca s’han activat efectius del GRAE, que s’han desplaçat al lloc amb un helicòpter i una dotació terrestre, la Unitat d’Intervenció en Muntanya i quatre patrulles més dels Mossos d’Esquadra i efectius del cos d’Agents Rurals

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00