Radioteatro Jaume I
Ocio y cultura
Radioteatro Jaume I

Radioteatre Jaume I

Audio complet del Radioteatre Jaume I

Radiotetatro Jaume I - Audio completo

Radiotetatro Jaume I - Audio completo

02:12:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB1022120160928174808/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Palma de Mallorca

Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l’equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Son gairebé dues hores i mitja d’un programa diferent. Vàrem intentar recrear com hauria estat l’assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla.

Un espai amb el que Radio Mallorca va commemorar el 800 aniversari del naixement del Rei en Jaume i el 75 aniversari d’aquesta casa. Amb aquest programa també rendírem homenatge als antics episodis diaris de radio teatre que s’emetien anys enrere a Radio Mallorca i a tantes ràdios d’Espanya.

Per elaborar aquest espai han col·laborat alguns actors professionals de l’illa com Joan Carles Bestard en el paper del bisbe Berenguer de Palou o Joan Maria Melis en el de Nuno Sanç, David Navarro l’hi a donat veu al Rei en Jaume, mentre que Jaume Fuster s’ha ficat en la pell de Abu Yahya. A mes a mes hem contat amb la participació d’alguns del col·laboradors i amics habituals de radio Mallorca. Es el cas de Andreu Manresa, Ricard Pla, Biel Alemany o Cati Nicolau. I també per descomptat heu pogut sentir les veus de la gent d’aquesta casa, que per uns dies ens hem ficat de cap i peus en un projecte diferent. Veus que os resultaran conegudes com la de Juan Antonio Bauza, Esther Vicens, Jordi Jiménez, Gabriel Forteza, Pedro Fullana o Pere Cerón. No ens volem oblidar dels tècnics de so Josep Escuder i Raúl Jiménez. Els assessors comercials Fernando Conde i Teresa Ballester, el DJ de los40 Gaspar Sampol i el cap de musicals Miguel Vera.

Han estat jornades maratonianes de gravació robades al son on no han faltat moments difícil i altres, ja vos diem, molt divertides. Un projecte pensat per Miguel Ángel Pascual, amb un guió escrit de Emilio López. Juan Andrés Sánchez i Mónica Eiras s’han encarregat de la complexa part tècnica. Esperam que gaudiu d’aquest programa tant com nosaltres gaudim fent-ho.

Una producció de Radio Mallorca – Cadena SER.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00