Sociedad
SUCCESSOS

L'exalcalde de Rasquera, investigat pels Mossos per cultivar marihuana

Bernat Pellisa va ser l'ideòleg d'impulsar un projecte per fer una gran plantació de cànnabis al municipi per reactivar l'economia local.

Una de les plantacions de marihuana detectades. / ACN

Tarragona

L'exbatlle de Rasquera, Bernat Pellisa, és un dels sis investigats en una operació policial contra el conreu de marihuana en diferents finques agrícoles de la Ribera d’Ebre. Segons ha explicat ell mateix a Twitter, ja ha anat a declarar a comissaria com a suposat responsable de tenir 12 plantes a casa seva.

Els Mossos d'Esquadra van detectar en helicòpter fins a 200 plantes repartides entre diferents propietats. La gran majoria, unes 150, estaven concentrades a casa de l'únic detingut. Els altres sis implicats seran citats a declarar properament a Gandesa per un suposat delicte contra la salut pública.

Bernat Pellisa. / ACN

Un projecte polèmic

Durant el seu mandat, Pellisa va voler fer una gran plantació que funcionés com a motor econòmic local. Després d'una consulta popular que no va aconseguir el suport esperat, la idea -molt qüestionada per l'administració i el sistema judicial- es va acabar desestimant i ell va dimitir. Actualment continua vinculat a la batalla per aconseguir la legalització i regularització del consum.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00