Sociedad

Anna Punsí rep la Medalla al Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona

62 agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i 33 institucions i persones han rebut aquesta distinció. Entre elles, la periodista de SER Catalunya, Anna Punsí

Anna Punsí, al centre de la imatge, al costat de l'alcaldessa Ada Colau, després de rebre la seva Medalla al Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona / Cadena SER

Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit l’acte de lliurament de Medalles al Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que s’ha dut a terme al Saló de Cent, amb motiu de les festes patronals d’aquest cos policial.

Amb aquest esdeveniment, la Guàrdia Urbana de Barcelona vol reconèixer la professionalitat i eficàcia demostrades en acte de servei pels agents, així com la imprescindible i destacada col·laboració de diferents professionals, entitats i persones que contribueixen a millorar la convivència ciutadana i la seguretat a la ciutat.

El Comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, ha destacat rebre una distinció d’aquest tipus no és només un reconeixement a una trajectòria professional o a una col·laboració, estable o puntual , amb la Guàrdia Urbana, “aquest reconeixement implica un afegit de responsabilitat. Suposa un bon incentiu a esforçar-se encara més per continuar millorant en la vocació de servei a la ciutadania i a seguir essent un exemple per a tothom. ”.

Durant l’acte d’avui s’ha fet el lliurament de 62 medalles al mèrit a aquells agents de la Guàrdia Urbana que han tingut alguna actuació destacada, 33 a aquelles persones i institucions ciutadanes que han col·laborat amb la Guàrdia Urbana en el manteniment de la convivència i la seguretat a Barcelona, i 4 medalles internes d’argent al sofriment. També s’han lliurat 5 plaques de reconeixement (3 externes i 2 internes)

Una de les persones distingides amb aquest reconeixement ha estat la periodista de SER Catalunya, Anna Punsí. També diferents entitats i a quatre ciutadans per la seva col·laboració ciutadana en situacions conflictives o de perill per a tercers.

D’entre les plaques de reconeixement, cal destacar el seu lliurament a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, centrada en la lluita contra aquesta malaltia i fomenta la prevenció i promoció d’hàbits saludables, contribuint a la millora de la sanitat pública i els drets de les persones que la pateixen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00