Sociedad

A la presó, 6 dels 12 detinguts per assaltar plantacions de marihuana

Es feien passar per compradors per saber l'estat de la plantació i després amb armes i pals agredien el propietari del cultiu per robar-li la droga i diners

A la presó, 6 dels 13 detinguts per assaltar plantacions de marihuana

A la presó, 6 dels 13 detinguts per assaltar plantacions de marihuana

Girona

El jutge ha enviat a la presó a 6 dels 12 detinguts dimarts per formar part d'un grup criminal que es dedicava a assaltar plantacions de marihuana a les comarques de Girona. Agredien els propietaris del cultiu i després robaven les plantes i diners.

Se'ls relaciona a tots dotze amb set robatoris violents comesos entre abril i setembre a Blanes, Girona, Parlavà, Llagostera, Platja d'Aro i Sant Joan de Mollet, al Gironès.

Els Mossos d'Esquadra els seguien la pista des del mes d'abril i segons la investigació els detinguts es dedicaven a robar plantacions de marihuana, tan interiors com exteriors. Primer localitzaven les plantacions, demanaven al propietari del cultiu veure les plantes fent-li creure que estaven interessats en comprar-ne i segons l'estat de floració de la plantació calculaven quan era el millor moment per anar-les a robar. Després, armats amb escopetes i també amb pals, tornaven a la plantació, agredien el propietari i s'emportaven la droga o diners.

La policia va desarticular aquest grup criminal dimarts a Girona i Salt. Durant els escorcolls en cinc pisos van requisar 80 plantes de maria, armes, munició i un puny americà, entre altres estris. 6 dels 12 detinguts ja són a la presó, els altres han quedat en llibertat amb càrrecs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00