Sociedad
Liga 1,2,3

Firmen l’empat

Reus i Tenerife signen l'empat en un partit molt disputat. (0-0)

Máyor rodejat de defenses del Tenerife. / La Liga

Reus

Sense cap mena de dubte no ha estat el millor partit del conjunt reusenc, però ha estat suficient per almenys salvar un punt en la visita del Tenerife al Municipal.

Tot i que durant la primera meitat els roig-i-negres han començat millor amb l’objectiu de buscar la porteria de Falcón, només Fran Carbia a l’inici i Atienza a la sortida d’un corner han estat els més perillosos, mentre que Lozano ha estat el més insistent per el conjunt de Pep Martí.

A la segona meitat, el partit s’ha trencat totalment. El Tenerife ha fet un inici del segon temps molt elèctric i ha estat a punt d’avançar-se en el marcador amb les accions de Lozano i Amath. Tampoc ha faltat la polèmica. L’àrbitre ha indicat un rigurós penal d’Alberto Benito sobre Iñaki que ha encés els ànims de l'afició local. No obstant, Lozano ha enviat la pena màxima al travesser. L’error del conjunt insular ha despertat al Reus, que ha fet un pas endavant amb un intent final per buscar el gol de la victòria. Fran Carbia, Ricardo Vaz i també Olmo a la desesperada ho han intentat però el porter local Falcón, ha estat clau per salvar un punt per als visitants.

Tot i que no ha estat el millor partit del Reus, el punt continua servint als roig-i-negres per seguir invictes a casa i establir-se en la part alta de la classificació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00