Sociedad
Copa del Rei

Endavant en la Copa!

El Nàstic supera al Rayo Vallecano a la tanda de penals i es classifica per a la següent ronda de la Copa del Rei.

El Nàstic es classifica per a la següent ronda de la Copa del Rei. / La Liga

Tarragona

Dosis de moral per al Nàstic de Tarragona que ha aconseguit el bitllet per als setzens de final de la Copa del Rei després de superar el Rayo Vallecano a la tanda de penals.

Els grana han fet un partit molt seriós i han recuperat sensacions importants que donen continuïtat a la imatge mostrada a Elx el passat dissabte.

El Rayo avisava primer al minut 11 en un xut de Alex Moreno que aturava amb solvència un Dimitrievski excepcional. La ocasió dels madrilenys ha despertat el Nàstic que també ha avisat amb un xut de Juan Muñiz. Però finalment els grana s’han avançat al minut 23 amb el gol de Maloku que rematava una bona centrada de Ferran Giner. Els de Vicente Moreno s’han mostrat molt sòlids en defensa i pràcticament no han donat opcions al Rayo durant la primera part. Lobato i Emaná han pogut ampliar el marcador per als grana, mentre que Clavería en els darrers instants del primer temps ha tingut l’ocasió més clara pels de Sandoval en un remat que ha marxat per damunt del travesser.

Però a la represa el Rayo ha fet els deures ben aviat. L’entrada de Manucho al descans ha estat clau perquè el davanter angolès ha fet el gol de la igualada al minut 51 a l’aprofitar una centrada de Quini. Un gol que ha donat ales als madrilenys que s’han fet amb el control del partit, mentre que el porter grana Dimitrievski s’ha convertit en heroi gràcies a les seves intervencions. Primer, al minut 87 treien un mà a mà amb Miku, i després al minut 92 en un penal que el porter macedoni aturava al mateix davanter veneçolà amb una gran estirada.

El partit ha anat a la pròrroga. Durant els 30 minuts d’afegit els dos equips han tingut ocasions clares per aconseguir la classificació però finalment ha estat la tanda de penals qui ho ha acabat de decidir. Els grana han fallat dos llançaments mentre que el Rayo n’ha errat quatre. El darrer, un xut de Quini que ha marxat fora.

Ara el Nàstic espera rival per als setzens de final, on s’enfrontarà contra un equip de Primera Divisió que no jugui Champions League, però pot enfrontar-se amb qualsevol altre equip o bé, un dels clubs que juga Europa League, és a dir, Athletic Club, Celta o Sevilla. El sorteig es durà a terme aquest divendres a les 12h. El partit d’anada es disputarà el 30 de novembre i la tornada el 21 de desembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00