Sociedad
TRIBUNALS

Els Pujol es querellen contra Higini Cierco per revelació de secret bancari

La defensa de la família considera que hi ha altres informacions que també impliquen l'accionista majoritari de BPA

Arxiu (ACN)

Els Pujol es querellen contra Higini Cierco per revelacio de secret bancari. Fonts properes al cas han confirmat a la SER que els advocats de la família Pujol a Andorra han ampliat l'acusació a l'accionista majoritari de BPA. Recordem que inicialment la querella presentada el 2014 anava contra persona desconeguda per revelació de secret bancari. Posteriorment, després de la declaració d'Higini Cierco a la Batllia l'agost passat, la defensa dels Pujol la va dirigir contra l'exdelgat de BPA Joan Pau Miquel.

Tot i que Higini Cierco, en la seva declaració va assegurar que havia estat Joan Pau Miquel qui va proporcionar informació bancaria relacionada amb els Pujol perquè havien estat víctimes de coaccions de les autoritats policials espanyoles, la defensa de la família considera que hi ha altres informacions que també impliquen l'accionista majoritari de BPA.

Per altra banda, els advocats de la família Pujol també s'han querellat contra els dos agents del ministeri de l'Interior espanyol, Marcelino Matrín Blas i Celestino Barroso, que haurien realitzat les coaccions, segons les declaracions d'Higini Cierco.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00