Actualidad
MÚSICA

Quan la música creix

Poques vegades es té la ocasió de gaudir d'un tribut a Alan Parsons Project amb tota una banda de música i un grup de rock com el que es veurà aquest dissabte al Teatre Fortuny de Reus.

Quan la música creix

Quan la música creix

Froilà Gilabert : “Va acabar l’espectacle, vam quedar meravellats i ens vam dir que això s’havia de veure a Reus”.

12:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000096111/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Va acabar l’espectacle, vam quedar meravellats i ens vam dir que això s’havia de veure a Reus”. Froilà Gisbert membre “Filantròpic Grup” de Reus que un bon dia va fer cap a Amposta per veure què era aquell concert que s’anunciava en el que la “Unió Filharmònica d’Amposta” feia un concert tribut a “The Alan Parsons Project”. El resultat va ser sorprenent des del primer moment i les ganes que li van quedar a Gisbert van ser enormes de donar a conèixer a la capital del baix camp el que va considerar un prodigi de concert.

Que no falti de res

El desplegament no és per ignorar-lo. Més de 100 musics en escena, 90 components de la banda, 4 cantants i els 5 músics de la banda de Rock. I al darrera de tot plegat, a la direcció, en Carles Royo. Un director experimentat que ens ha aclarit que ja “Fa un parell d’any ja vam fer un tribut a “Deep Purple” i ja va anar prou bé i vam buscar un grup emblemàtic que permès combinar un grup com és la banda de música i un grup electrificat de Rock” D’aquí l’elecció d’”Alan Parsons Project”. No en va el Carles es declara “Molt fan d’Alan Parsons... tinc tots els discos a casa”. Cobreix al part clàssica i la part moderna.

L’espectacle promet i molt i us convidem a descobrir-lo aquest dissabte al teatre Fortuny de Reus on les cançons dels primers discos mítics ompliran de música aquest noble edifici reusenc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00