Sociedad
Gimnàstic Tarragona

“Si les coses continuen així, al desembre farem un esforç per millorar la plantilla”

En una entrevista a la Cadena SER, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha assegurat que confia en Vicente Moreno i Emilio Viquiera per reconduir la situació, i que si aquesta no millora, al mercat d’hivern es farà un esforç per millorar la plantilla.

Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona. / Gimnàstic de Tarragona

Tarragona

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha passat pels micròfons de la Cadena SER per a repassar l’actualitat del conjunt grana:

LA GRADERIA TARRAGONA 19-10-16

14:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000096283/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andreu ha assegurat que a títol individual està vivint el mal moment de l’equip amb “molta preocupació i molt patiment però s’ha de mantenir la calma”.

El president del Nàstic ha explicat que té la “confiança absoluta en Vicente Moreno i Emilio Viqueira”, al que ha afegit que “alguns jugadors de la temporada passada desgraciadament no estan donant el mateix rendiment”. I ha acabat dient que “si les coses continuen així, al desembre farem un esforç per millorar la plantilla”.

Sobre el possible retorn d’Achille Emaná o José Naranjo al mercat d’hivern, Andreu ha dit que “m’encantaria que tornessin, però això depèn de la seva disponibilitat i del director esportiu, però és difícil”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00