Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

“Si les coses continuen així, al desembre farem un esforç per millorar la plantilla”

En una entrevista a la Cadena SER, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha assegurat que confia en Vicente Moreno i Emilio Viquiera per reconduir la situació, i que si aquesta no millora, al mercat d’hivern es farà un esforç per millorar la plantilla.

Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona.

Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona. / Gimnàstic de Tarragona

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha passat pels micròfons de la Cadena SER per a repassar l’actualitat del conjunt grana:

Andreu ha assegurat que a títol individual està vivint el mal moment de l’equip amb “molta preocupació i molt patiment però s’ha de mantenir la calma”.

El president del Nàstic ha explicat que té la “confiança absoluta en Vicente Moreno i Emilio Viqueira”, al que ha afegit que “alguns jugadors de la temporada passada desgraciadament no estan donant el mateix rendiment”. I ha acabat dient que “si les coses continuen així, al desembre farem un esforç per millorar la plantilla”.

Sobre el possible retorn d’Achille Emaná o José Naranjo al mercat d’hivern, Andreu ha dit que “m’encantaria que tornessin, però això depèn de la seva disponibilitat i del director esportiu, però és difícil”.

Comentarios Normas

comentarios

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión

Regístrate ¿Por qué registrarse?