¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Culpable d’assassinat

El jurat popular considera provat que Pastor José Romero va disparar dos trets per l’esquena a la seva dona, al barri de la Mariola de Lleida, al març de 2015.

L'acusat del crim de la Mariola demana perdó de genolls a la família de la víctima, al final del judici. Imatge del 18 d'octubre de 2016. /

“Per unanimitat trobem a l’acusat José Pastor Romero Rodríguez culpable d’haver donat mort a Mònica Pérez Garcia i en condicions, que l’impedien defensar-se, i culpable de posseir una arma de foc, sense tenir autorització” ha manifestat el portaveu del jurat popular en la lectura del veredicte a l’Audiència de Lleida.

PORTAVEU JURAT POPULAR: 'trobem l'acusat Pastor José Romero culpable' d'assassinat RÀDIO LLEIDA

Els 11 membres del jurat han considerat provat que l’acusat, de 32 anys, va disparar dos trets per l’esquena a la seva parella, de 24 anys i amb qui tenia dos fills petits, d’un i dos anys. El jurat popular ha explicat que han tingut en compte la confessió de l'acusat, la declaració de la mare de la víctima, les proves de balística i els resultats de l'autòpsia. El jurat també considera “procedent no demanar l’indult”.

El judici ha quedat vist per sentència. Fiscalia, acusació particular i defensa han pactat una pena de 17 anys de presó: 16 pel delicte d'assassinat amb agreujant de parentesc i atenuant de drogoaddicció i un any més per la tinença il·lícita d'armes. A més, s’ha acordat la privació de la pàtria potestat dels dos fills i 220.000 euros d’indemnització pels pares i fills de la víctima.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?