¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Premis Ondas

Tony Aguilar, Juan Carlos Ortega, i Cap Nen Sense Joguina

El premi al millor presentador és per Tony Aguilar, en els 50 anys de Los 40 i es concedeix un a la trajectòria a Juan Carlos Ortega. També rep una menció especial del jurat ‘Cap Nen Sense Joguina’, destacant “el talent comunicatiu i la professionalitat de Rosa Badia

D'esquerra a dreta: Juan Pablo Álvarez, director corporatiu de Marketing i Investigació de Prisa Radio; Vicente Jiménez, director general de la Cadena SER; Augusto Delkáder, president de Prisa Radio i Josep Maria Martí, secretari general dels Premis Ondas / CADENA SER

Tony Aguilar “exemplifica l’èxit i la força de los 40 en el seu cinquantè aniversari. El seun estil atrevit, sempre jove, ha forjat una personalitat única en la ràdio musical”. Així argumenta el jurat dels Premis Ondas el guardó a millor presentador que rebrà el Dj català.

Un altre català, Juan Carlos Ortega, rep un premi a la trajectòria “com a exponent de les possibilitats de la ràdio per crear humor. Un mestre en l’ús del llenguatge radiofònic per divertir i sorprendre l’oient”

I Ràdio Barcelona està especialment d’enhorabona perquè aconsegueix una menció especial del jurat per a ‘Cap Nen Sense Joguina’. Es destaca “el talent comunicatiu i professionalitat de Rosa Badia” al capdavant del marató radiofònic benèfic que enguany arriba a la seva cinquantena edició.

També reben premis Nieves Conconstrina, Podium Podcast, ‘La Opinión’ de Radio Pontevedra i Martín Llade, en els 50 anys de Radio Clásica.

Vicente Vallés, premi al millor presentador / Fómrulatv.com

Pel que fa a televisió, els guardonats són ‘La Voz’, de Telecinco, ‘Tabú’ De Canal 0 de Movistar Plus, Vicente Vallés com a millor presentador, Mònica López com a millor presentadora, “El ministerio del tiempo’, Pedro Casablanc, Cecilia Freire, ‘El Foraster’ de TV3 i ‘Les coses grans’ com a millor websèrie.

Dani Martín, millor artista de l'any / Xavier Sánchez (Cadena SER)

 

Els premis musicals han estat per a Miguel Bosé (a la trajectòria), Dani Martín (millor artista de l’any) i Manuel Carrasco (pel seu concert a l’estadi olímpic de Sevilla), amb mencions especials per a Juanes, David Bowie i Prince.

I en publicitat, han estat premiats la campanya “No tenemos sueños baratos” de Loterías y Apuestas del Estado, l’agència McCann España i també hi ha hagut una menció especial per a la Fundació Ana Bella per la campanya “Un minuto de ruido”.

Els Ondas, enguany, tornen al Gran Teatre del Liceu. La gran gala de lliurament dels premis serà el 9 de novembre.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?