Sociedad
CF Reus Deportiu

Jordi Calavera: “M’està sorprenent el gran l’inici de temporada del Reus"

L’ex grana i actual jugador del Lugo, ha explicat a la Cadena SER que li està sorprenen el gran inici de temporada del Reus.

Jordi Calavera durant un partit amb el Lugo. / La Liga

Reus

Jordi Calavera ha parlat a la Cadena SER sobre el partit del Lugo al Municipal de Reus el proper dissabte.

LA GRADERIA TARRAGONA 20-10-16

15:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000096386/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Calavera ha reconegut que li ha sorprès el bon inici del Reus. “M’està sorprenent l’inici que han tingut perquè han guanyat a equips importants i en camps difícils”

El lateral, que s’ha mostrat molt content de la seva aventura al Lugo, ha explicat que guarda una bona relació amb jugadors com David Haro o Alberto Benito, on va coincidir a La Pobla i al Nàstic. "Mantenim una bona relació i me’n alegro que estiguin jugant i fent-ho tant be". L'ex grana ha reconegut que l’ascens del Reus és una bona noticia pel futbol català: “La temporada passada el Reus es va merèixer l’ascens i me’n alegro que hi hagi un altre equip català a Segona Divisió”.

L’entrenador del Lugo, Luis Cèsar Sampedro està confiant amb Jordi Calavera, titular indiscutible al lateral dret del quadre gallec, després que arribés cedit un cop va realitzar la pretemporada amb l’Eibar de Primera Divisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00