Sociedad
Gimnàstic Tarragona

“Treballem perquè el Nàstic tingui la millor gespa durant tot l’any”

Eudald Morera, director general de Royalverd, empresa que gestiona el manteniment de la gespa del Nou Estadi, ha explicat a la Cadena SER el tractament que s’està realitzant aquets dies a l’estadi grana.

Gespa del Nou Estadi de Tarragona. / Nàstic de Tarragona

Tarragona

Eudald Morera, director general de Royalverd a parlat a La Graderia Tarragona per explicat el tractament que aquets dies s’està realitzant al Nou Estadi.

LA GRADERIA TARRAGONA 20-10-16

15:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000096386/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Morera ha dit que el tractament que s’està efectuant al Nou Estadi serveix per preparar la gespa per la temporada de tardor-hivern Una descompactació del sol, una ressembra i condicionar la gespa. "El nostre objectiu és treballar per a que el Nàstic tingui la millor gespa durant tot l’any".

No obstant, Morera ha reconegut que el partit de Supercopa de Catalunya entre el Barça i l’Espanyol del proper dimarts, pot perjudicar el procés de regeneració de la gespa, però que la Federació Catalana de Futbol, a través del Nàstic de Tarragona, ha ofert una compensació econòmica per a que Royalverd pugui regenerar la gespa que quedi malmesa després del partit i poder continuar amb el tractament.

Mentrestant, el Nàstic alternarà els entrenaments amb l'anex de gespa artificial i el Municipal d'Ascó mentre finalitza el tractament. La primera opció era entrenar a Salou, però els camps de gespa natural del complex esportiu també estan acabant uns treballs de manteniment per acollir properament els stages d'algunes seleccions i equips internacionals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00