Sociedad

160 sancions per circular en segway pel front marítim

L'Ajuntament de Barcelona assegura que la prohibició d'aquests vehicles ha millorat la comoditat del passeig durant aquest estiu

Un grup d'usuaris de Segway a la platja de la Barceloneta / Christian Van Der Henst S. Flickr

Barcelona

La Guàrdia Urbana ha posat 162 multes per anar en segways o en patinets elèctrics pel Passeig Marítim de Barcelona. Recordem que l'Ajuntament va prohibir al mes de juliol la utilització d'aquests vehicles de mobilitat personal en un espai, el front marítim, que s'omple de vianants durant l'estiu.

A més de les sancions, la Guàrdia Urbana i els agents cívics han fet també 20.000 avisos en només 3 mesos a persones que estaven utilitzant els segways pel Passeig Marítim. Això inclou persones a nivell individual i també els grups que surten amb guia a fer turisme en aquest vehicle.

La regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Barcelona que la prohibició ha millorat la comoditat en aquesta zona. Pin explica que "encara queda molta feina per fer en gestió de l'espai públic al districte durant l'estiu, però la valoració d'aquesta mesura és positiva".

Ara, les empreses que fan excursions amb segways ja poden tornar a circular pel passeig marítim. Al menys fins a finals d'any, que és quan haurien de renovar el permís per circular amb aquests vehicles per determinats punts de la ciutat. L'Ajuntament està elaborant una normativa per ordenar definitivament la circulació de segways.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00