Sociedad

El Baix Ter reclama carreteres més segures

Una vintena d'alcaldes i responsables de municipis del Baix Ter reclamen mesures urgents per millorar la seguretat de les carreteres de la zona. Aquesta tarda es reuniran amb els responsables d'infrastructures i mobilitat de la Generalitat per mirar d'acordar accions concretes.

Un tram de la carretera entre Verges i Torroella de Montgrí. / Google Maps

Girona

Són 24 municipis, la majoria del Baix Empordà però també n'hi ha de l'Alt Empordà i el Gironès, que consideren que la carretera que va de La Pera a Torroella de Montgrí (Gi-642 i Gi-643), la de Medinyà a Torroella de Montgrí (Gi-633, Gi-634) i l'anomenat 'empalme' de l'Escala no estan dimensionades pel trànsit que suporten i són perilloses, com demostra l'elevada taxa de sinistralitat que tenen.

Ignasi Sabater, alcalde de Verges

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000123201/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'alcalde Verges, Ignasi Sabater, diu que un dels punts que fan que siguin tan perilloses és que no tenen vorals. Sabater diu que els alcaldes estan convençuts que, amb pocs diners, es pot avançar molt i demanen que, les accions que es concretin, es facin de manera urgent.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00