Sociedad

La UdG oferirà un grau de costura, moda i disseny

La Universitat de Girona oferirà tres nous graus; Enginyeria biomèdica, Nutrició i Dietètica i Disseny de Moda. La idea del rector és posar-los en marxa el curs 2018-19.

http://1080.plus/

Girona

El grau estrella, perquè no hi ha cap universitat pública que l'ofereixi, és el de Costura Moda i Disseny, una carrera de 180 crèdits que probablement anirà seguida d'un màster que seguirà el mètode de formació dual (estudiar i treballar simultaniament).

Diu el rector, Sergi Bonet, que la idea de fer un grau universitari d'aquestes característiques ha despertat molt d'interès, no només a futurs estudiants, sino a empresaris del sector de la talla del propieatri d'Inditex, Amancio Ortega. Bonet ha dit que aquest nou grau es farà en un centre adscrit a la UdG.

Sergi Bonet, rector de la UdG

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000123224/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A banda d'aquest grau de moda també s'està treballant en dos més. Un és el d'Enginyeria Biomèdica, que són uns estudis encaminats a millorar la maquinària que s'utilitza a la medicina (com els robots per fer operacions a distància). L'altre grau és el de Nutrició i Dietètica, que serà adscrit a l'escola EUSES.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00