Sociedad

El personal sanitari, objectiu de la campanya de vacunació de la grip

La cobertura de la vacuna entre metges i infermers és del 30 per cent, la meitat que la resta de població de risc. Salut preveu distribuir a Lleida unes 80.000 dosis de la vacuna.

Pla mig d'una infermera vacunant de la grip a un pacient del CAP Onze de Setembre de Lleida. IACN

Lleida

A la demarcació de Lleida, el departament de Salut preveu distribuir unes 80.000 dosis de la vacuna de la grip entre la població de risc: recordem majors de 65 anys, malalts crònics, embarassades i personal sanitari. La campanya s’allargarà fins a finals de desembre, quan es preveu que el virus es comenci a desenvolupar.

MERCÈ PORTÉ, infermera: el personal sanitari 'no fa bandera' de vacunar-se

03:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000163951/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’objectiu d’enguany, ha explicat la directora del CAP Onze de Setembre, Mercè Porté, és augmentar la cobertura de vacunació, i en especial entre metges i infermers, que tot just arriba al 30 per cent, la meitat que la resta de la població de risc. Reconeix que el personal sanitari “no fa bandera ni fa exemple” davant la població i quan ho hauria de ser, sobretot com a “transmissors de la grip”.

Salut insisteix que no es pot treure importància a la grip i recorda que a tot Catalunya l'hivern passat 60 persones van morir per causes relacionades amb la grip.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00