Sociedad
RELACIONS INSTITUCIONALS

Hollande donarà tot el suport a Andorra en l'acord d'associació

Trobada institucional avui a l'Elisi amb el cap de Govern i el Síndic General

François Hollande dóna suport a Andorra davant l'UE

François Hollande dóna suport a Andorra davant l'UE

Andorra la Vella

El Copríncep Francès, François Hollande, recolzarà a Andorra davant la Comissió Europea en la negociació de l'Acord d'associació.

El cap de Govern, Antoni Martí i el síndic general, Vicenç Mateu, s'han reunit aquest matí amb Hollande al Palau de l'Elisi a París on han tractat l'estat de les negociacions de l'acostament del Principat a la Unió Europea.

Hollande ha assegurat que "per Andorra és una gran oportunitat estar en un gran mercat europeu i aconseguir més inversió". Reconeix que hi ha punts en la negociació que són complicats, però entèn que "hi ha d'haver una transició vers les especificitats del país fent referència a les quatre llibertats". Per tot plegat, el Copríncep Francès ha mostrat el seu suport en aquests treballs.

Per la seva part, Antoni Martí ha sortit satisfet de la trobada després de rebre el suport de François Hollande en la negociació, que ja ha dit que serà llarga.

Martí ha dit que la setmana vinent es reunirà amb els presidents dels grups parlamentaris per tractar el fons de l'acord i d'altres temes de l'actualitat política andorrana perquè "pugui tornar a imperar la serenor entre totes les parts després de dies complicats".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00