Sociedad
CF Reus Deportiu

Vítor Silva: "Jorge Mendes me habló muy bien del proyecto del Reus y decidí fichar"

En una entrevista a La Graderia Tarragona de SER Catalunya, el jugador portuguès del Reus ha reconegut que el seu representant li va recomanar que signés pel Reus l'estiu del 2014.

Vítor Silva, jugador del Reus. / Edu Pino

Reus

Vítor Silva ha parlat del moment que viu al Reus a La Graderia Tarragona de SER Catalunya:

LA GRADERIA TARRAGONA 26-10-16

14:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000098597/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vítor ha reconegut que el seu representant, el popular Jorge Mendes, li va recomanar que fitxés pel Reus l’estiu del 2014.

El migcampista, que es defineix com “un jugador molt tècnic i intel·ligent”, va reaparèixer el passat dissabte contra el Lugo. El jugador ha passat un autèntic calvari amb el seu genoll per culpa d’una tendinitis crònica que arrossega des de fa molts mesos. Un cop acabada la temporada passada, el jugador va decidir dir prou i descansar per a recuperar-se definitivament.

Vítor ha explicat que tenia moltes ganes de tornar a jugar “després de passar uns moments difícils i de patir molt dolor”.

El jugador també ha reconegut que li agradaria tornar a Portugal, però no sap quan, ja que a dia d’avui està molt a gust al Reus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00