Actualidad
MÚSICA

Cançons from Panamà

Passa per la Sala Trono el cantautor panameny Javier Medina Bernal en una actuació en la que es podrà gaudir de la música i la literatura de les cançons del qui ha guanyat 2 cops el premi nacional de literatura del seu país.

Les cançons de Panamà

Les cançons de Panamà

Javier Medina Bernal:'Hi ha molts cantautors al món, com ara Serrat o Sergio Rodríguez que bé mereixien el Nobel'.

15:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000098578/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

“Hi ha molts cantautors al món, com ara Serrat o Sergio Rodríguez que bé mereixien el Nobel". Javier Medina Bernal cantautor i escriptor que contesta amb aquesta franquesa la pregunta de que en pensa del Nobel a Dylan i la polèmica que se n’ha derivat sobre si les lletres de les cançons són literatura.

Bernal diu que no hi ha cap dubte que estem davant de literatura. Altra cosa és que “s’hagi volgut mantenir aquesta hegemonia anglosaxona” i que no s’hagi premiat amb el Nobel altres grans cantautors com “Sabrina, Serrat o Rodríguez”.

Reflexions del qui ha guanyat un premi nacional per un llibre de poemes que ens ha recitat a l’estudi. Cançons que hem escoltat de qui reconeix que li va més bé composar al camp que no pas a la ciutat. I es nota que les cançons les pareix en calma i solitud. Moltes traspuen una intimitat i senzillesa que les fa molt grans.

En Javier Medina Bernal passa per la Sala Trono, amb només una guitarra però els qui hi aneu, ja veureu que no li cal res més. Bé, sí, només un públic que es rendirà al seu talent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00