Sociedad

Detenen un home per apunyalar un nen de nou anys a Santa Coloma

El ferit és nebot del presumpte agresor. Ha passat a Santa Coloma de Gramenet

Agentes de los Mossos d'Esquadra trabajan en el lugar del apuñalamiento, en plena calle de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) / Aitor Alvarez CADENA SER

Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 9 del matí, en què se'ls informava dels fets, que s'han produit al Carrer Dalmau, en plena zona comercial del centre de la localitat. El menor agredit ha estat traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona a causa de l'apunyalament.

Aitor Álvarez

En el moment de l'agressió, els carrers de Santa Coloma ja eren plens de gent fent les primeres compres a les botigues del centre. La fruiteria que hi ha just davant d'on ha passat tot ja era oberta quan s'ha produit l'apunyalament. Una de les treballadores ha explicat a SER Catalunya que el nen, "d'uns vuit anys d'edat i d'origen marroquí, ha començat a sagnar pel coll" a causa de la ganivetada. Aleshores, "el repartidor de les olives, que acabava d'arribar, ha anat ràpidament a apartar-los", ha explicat.

Instants després ha arribat la policia, que ha acordonat la zona amb cintes de plàstic, moment en què gran quantitat de veïns curiosos s'han acostat al lloc per esbrinar què passava. Els agents s'han endut l'agressor detingut i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques ha evaquat el nen a l'hospital de la Vall d'Hebron.

Els Mossos d'Esquadra investiguen a hores d'ara les circumstàncies dels fets, però tot apunta a un conflicte familiar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00