Sociedad
Liga 1,2,3

Decepció absoluta

El Nàstic empata contra el Mallorca (2-2) i suma dotze jornades sense guanyar. L’equip és cuer amb només 7 punts.

Jean Luc lluita una pilota amb dos jugadors del Mallorca. / La Liga

Tarragona

El Nàstic segueix una jornada més sense conèixer la victòria. Dotze jornades després, els de Vicente Moreno són incapaços de guanyar un sol partit i segueixen enfonsant-se una mica més com a cuer de Segona Divisió. L’afició i l’equip somiaven avui amb una victòria més que necessària, però l’empat torna a decebre a tothom.

El partit ha començat bé per als grana. Amb intensitat i amb el convenciment que els tres punts es quedarien al Nou Estadi. Tot i la igualtat dels primers minuts, el Nàstic s’ha avançat al minut 21 quan Juan Muñiz ha aconseguit desnivellar el partit i fer l’1 a 0 amb un gran gol de falta directa. Tot i això, el Mallorca no ha afluixat i ha estat apunt d’empatar poc després amb un remat de Lago Junior que s’ha estavellat al travesser. També ha hagut d’intervenir Dimitrievski en un xut llunyà de Damià.

A la represa, la desconnexió inicial del Nàstic l’ha aprofitat el Mallorca, que als trenta segons ha aconseguit empatar el partit gràcies a una bona acció de Brandon. El davanter balear s’ha acabat convertit en un autèntic malson per a la defensa grana. Els de Vicente Moreno han volgut reaccionar ràpid i Alex López de cap aconseguia marcar, però l’àrbitre l’anul·lava el gol per fora de joc. Però sens dubte, l’entrada de Jean Luc a la segona part també ha estat clau. El davanter ivorià ha fabricat una gran jugada individual que ell mateix ha finalitzat per signar el 2 a 1 al minut 67.

Però el Nàstic no ha sabut sentenciar el partit i ha donat vida al Mallorca, que ja avisava amb un remat de Raíllo que marxava fora per molt poc. Finalment, el de Fernando Vázquez han aconseguit l’empat al minut 86. Brandon, el més baixet de la classe, ha rematat de cap a la frontal de l’àrea petita per a batre a Dimitrivski i empatar a dos.

El Nàstic ha buscat a la desesperada el gol de la victòria. Stephane Emaná ha tornat a batre a Santamaria però el col·legiat ha anul·lat el gol per posició antireglamentària del davanter grana.

Un cop acabat el partit, els jugadors del Nàstic s’han deixat endur pels nervis i per la impotència i han anat en busca de l’àrbitre De La Fuente Ramos, que ha acabat expulsant en vermella directa a Albert Lopo.

Els de Tarragona sumen un punt davant el Mallorca que sap a poc, i més, perquè ara l’equip queda a sis punts de la permanència. El proper diumenge a les 12h, una nova final a Andúva contra el Mirandés.