Sociedad
FINANCES

Vallbanc solucionarà primer el problema dels corresponsals amb dòlars

L'objectiu és tenir-ho resolt juntament amb la renda variable el 31 de desembre abans que entri en vigor l'intercanvi automàtic d'informació fiscal

El director de Finances i Riscos de Vallbanc, Cándido Romero. / Cadena SER

Andorra la Vella

La nova entitat encara no té corresponsals per operar amb dòlars ni accés a la renda variable que BPA tenia a Crèdit Suisse.

El Director de Finances i Risc de VallBanc, Cándido Romero, però, en declaracions a aquesta emissora, ha assegurat que ja hi ha "solucions en camí".

Pel que fa a les corresponsalies, depenen de bancs americans. Romero creu que podran arribar a un acord amb els que ja operen actualment amb altres entitats del país.

Pel que fa a la renta variable, el directiu de VallBanc ha explicat que és una qüestió entre BPA i Credit Suisse, el banc que habitualment utilitzava l'entitat. La custòdia la té BPA, i no VallBanc. Per tant, Romero ha dit que ells l'únic que poden fer és col·laborar amb l'AREB perquè BPA solucioni aquest tema el més aviat possible.

L'objectiu és tenir els dos problemes resolts abans del 31 de desembre, tenint present que l'1 de gener comença l'intercanvi automàtic d'informació fiscal.

El fet de no poder-ho solucionar, podria causar problemes a aquells clients que no hagin regularitzat la seva situació. En aquest sentit, Romero ha afirmat que ells no entenen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00