Sociedad
REUS

Simulacre d'accident aeri a l'Aeroport

Unes 400 persones participen en un simulacre d'accident a l'Aeroport de Reus. Aquesta és una pràctica biannual a les instal·lacions aeroportuàries amb la voluntat de detectar errades en els diferents protocols d'emergència.

Moment del simulacre amb voluntaris fent de ferits. / Marc Càmara

Reus

S'ha volgut simular l'accident d'un avió durant les maniobres d'aterratge, al que se li ha encès els motors. A l'avió hi anaven 6 tripulants i 51 passatgers. En total s'han registrat 15 ferits greus, 15 de lleus i 21 persones il·leses. L'exercici és d'obligat compliment segons la normativa de l'Organització Civil Internacional, que marca que cal organitzar simulacres d'accidents aeris.

Más información

Segons el director de l'Aeroport, Vicenç Pallarès, tot ha funcionat correctament: 'els sistemes de comunicació entre els cossos d'emergència i seguretat ha estat bona'. Assegura Pallarès que 'cal destacar la coordinació entre les administracions superiors'.

En l'operatiu hi han participat els Bombers, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, el SEM, els Mossos d'Esquadra i s'han activat tots els protocols d'emergències, com per exemple l'AEROCAT.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00