Espècies ProtegidesEspècies Protegides
Sociedad

Juan Miguel Ramírez Such: "Quería ir un paso más allá"

Els Varry Brava toquen dos temes en directe a l'escenari del Parc Natural del carrer Casp

Pau Duran

Juan Miguel Ramírez Such es dedica a la il·lustració però la seva manera de fer no encaixa amb la imatge clàssica d’un il·lustrador.  Es guia pels seus pressentiments, altrament coneguts, per ell i per la resta de mortals, com “corazonadas”. I és que ell, a banda de dibuixar, integra en el seu art: la moda, el cinema i la música.  Amb les seves il·lustracions, nosaltres, els espectadors, rebem respostes.

Espècies Protegides - 22/11/16 -Juan Miguel Ramírez Such i Varry Brava

01:01:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001151979/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Varry Brava van començar a fer música junts el 2005. Diuen que la seva idea era ser una banda divertida, sense prejudicis, descarada i hedonista. Ja han passat 11 anys, però a jutjar per les cançons del seu nou disc, 'Safari Emocional', es pot dir que mantenen aquell mateix esperit. Tenen a veure amb Barry White (en pau descansi), en van agafar el nom: Barry (tot i que ells són més xulos que ningú i ho escriuen amb v baixa). I del tema de la italiana Mina en van agafar el títol per fer-se el cognom: Brava! Però els seus noms veritables són Òscar Ferrer, Vicen Illescas i Aarón Sáez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00