Sociedad
Liga 1,2,3

Glorious Friday

Un gol d’Uche a la segona part dóna la victòria al Nàstic davant el Cadis i deixa als de Tarragona una mica més a prop de la permanència.

Juan Muñiz s'abraça amb Uche després d'aconseguir el gol de la victòria. / La Liga

Tarragona

Del Black Friday s'ha passat al Glorious Friday. Un divendres gloriòs gràcies al gol d'Uche a la segona part que dóna oxigen al Nàstic. Tot i la derrota a Reus la setmana passada, els números de l’equip són positius en les darreres jornades, i la victòria d’avui li serveix a l’equip per agafar aire i situar-se molt a prop de la permanència. Els grana sumen 16 punts i empaten amb el Rayo Vallecano que juga diumenge contra el Llevant, encara que els madrilenys tenen millor goal average que els de Tarragona.

En quant al partit, el Nàstic i el Cadis han mostrat una primera meitat molt igualada. Tot i que els de Vicente Moreno han dut la iniciativa, els d’Álvaro Cervera s’han mostrat molt perillosos al contracop. Alex López ha tingut la primera ocasió clara per als grana. Una centrada de Gerard Valentín l’ha rematat López amb el cap però Cifuentes ha aturat la pilota, en el que ha estat l’ocasió més clara del Nàstic al primer temps. Però el Cadis també ha dit la seva. Un error de Djetei en defensa ha habilitat a Ortuño que no ha sabut definir correctament davant Dimitrievski i ha rematat fora per molt poc. Minuts més tard el Nàstic ha hagut de lamentar la lesió d’Alex López que ha hagut de ser substituït per Uche. El nigerià ha estat decisiu a la segona part gràcies al seu gol. Però abans del descans també hi ha hagut temps per a la polèmica. El col·legiat Valdés Aller no ha vist unes clares mans dins l’àrea d’un jugador del Cadis que hagués significat penal favorable al Nàstic.

Ja a la segona part, els grana han estat millors. Inclús els de Vicente Moreno s’han adornat en alguna jugada de combinació que ha fet gaudir la graderia del Nou Estadi. El Nàstic ha sabut controlar el partit davant un Cadis molt tímid i inoperant en atac i que pràcticament no ha inquietat la porteria de Dimitrievski. A més a més, Ike Uche, juntament amb un elèctric Jean Luc han estat els homes clau a la segona meitat que han acabat desequilibrant l’encontre. Al minut 65, Juan Muñiz ha dirigit un magnífic contracop que Ike Uche ha sabut materialitzar en gol després de persistir en la jugada. El Nàstic no ha patit en excés la resta de partit. Seriós i ordenat en defensa no ha patit problemes i ha sabut gestionar el temps per evitar ensurts.

L’Alavés serà el proper rival el pròxim dijous al Nou Estadi en Copa del Rei, però sense oblidar que el partit crucial es jugarà el del proper diumenge al Carlos Tartiere contra l’Oviedo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00