Sociedad

La Generalitat preveu invertir 79 milions d'euros a les comarques de Girona

El pressupost de la Generalitat per 2017 preveu inversions a les comarques de Girona que superen els 79 milions d'euros. Destaca, pel volum de diners que s'hi destinaran, la remodelació d'urgències del Trueta, la nova estació d'autobusos de Girona i la millora parcial de la carretera de la vergonya, a Bescanó.

La remodelació de les urgències del Trueta és una de les principals inversions previstes. / R.M.

Girona

Els 79.452.871 € que la Generalitat preveu invertir a Girona representen el 10’5% del total de les inversions de 2017.

La comarca que s'emporta més diners és l'Alt Empordà amb gairebé 24 milions. Darrera hi ha el Gironès, on es destinaran gairebé 21 milions. La que rep menys inversió és la Garrotxa. Menys de mig milió.

Ràdio Girona

Dels projectes, destaca la millora de l'autovia de Figueres a Roses, la construcció d'un nou CAP a Figueres, la remodelació de la depuradora de Figueres (que és la partida més important a l'Alt Empordà) i una nova escola a Roses.

Al Gironès, la meitat de les inversions se les emporten les obres de millora de les urgències de l'Hospital Josep Trueta i l'estació d'autobusos soterrada a l’estació de l’AVE, que ha d'anar en un dels pisos buits que hi ha per sobre de les vies de l'alta velocitat.

Del Ripollès destaquen dues escoles: a Campdevànol i a Sant Joan de les Abadesses. I a la Selva, l'ampliació de l'Institut Montsoriu d'Arbúcies i l'eixamplament de l'eix transversal (C-25) a Riudellots.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00