¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

'The Guardian' destaca l'aeroport de Lleida-Alguaire com un dels sis més bonics de món

Una terminal "aplacada de plaques de metall en ombres de l'oliva, verd i marró” en ressenya el diari britànic

Una terminal "aplacada de plaques de metall en ombres de l'oliva, verd i marró” en ressenya el diari britànic /

El diari britànic 'The Guardian' ha situat l'aeroport de Lleida-Alguaire com un dels sis més bonics del món, recollit al llibre 'The Art of the Airport'. Una publicació que destaca els dissenys de les terminals d'aeroports d'arreu del món a través de fotografies.

A la ressenya que fa el diari sobre l'aeroport de Lleida-Alguaire indica que es va construir abans de la crisi financera de 2008 amb expectatives d'acollir uns 400.000 passatgers a l'any; tot i que en l'actualitat són uns 40.000. També destaca que té connexions amb altres ciutats de l'Estat, el Regne Unit i Israel. I els 41 metres d’alçada de la torre de control, connectada amb l’edifici de la terminal. Una terminal “aplacada de plaques de metall en ombres de l'oliva, verd i marró”

La selecció que ha fet 'The Guardian' també inclou l'aeroport de Barajas-Madrid, el Shenzhen Bao'an International de la Xina, el Wellington International Airport de Nova Zelanda, el King Abdulaziz International de Jeddah, a l'Aràbia Saudita, i el Marrakech Menara de Marroc

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?