¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El jutge investigarà el frau dels columbaris al Camp Nou

L'ex portaveu de la Junta, Toni Freixa, ha estat citat a declarar com a testimoni

El jutjat d´instrucció número 7 de Barcelona investigarà el frau dels columbaris que s'havien de fer al Camp Nou.

El jutge ha admès a tràmit la denúncia d'un grup d´inversors, entre ells una vintena de socis del Barça, per un suposat cas d'estafa i d'apropiació indeguda que hauria comès Santi Bach, el conseller delegat de GIEM Sports, una empresa que es dedica a comercialitzar columbaris, és a dir, urnes per dipositar les cendres dels aficionats.

El jutge investigarà a partir de les diligències de la Fiscalia de manera que a partir del proper mes de gener començaran a declarar els implicats en qualitat de testimonis. Entre ells, hi ha qui va ser portaveu i secretari de la junta del Barça, Toni Freixa, que va fer d'enllaç en el 2012 entre l'acusat i el Barça per la instal.lació final de 30.000 urnes al nou Camp Nou, instal.lació que finalment com l'empresa promotora ha fet fallida. El Barça rebia a canvi sis milions d'euros però ara el projecte dels columbaris a can Barça ha quedat aparcat indefinidament.

En aquest moment el jutge diu que “no ha lugar” la declaració com a investigat del representant legal del Barça.

A Santi Bach aquest grup d'inversors per explotar els columbaris l'acusa de gastar-se els diners en obres a casa seva i en cotxes i l'acusen a ell i a l'empresa de no retornar els diners invertits.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?