¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

FEDA

FEDA proposa un augment de la factura de la llum de gairebé un 2%

El director general, Albert Moles, ho justifica per fer inversions i oferir serveis de qualitat

El director general de FEDA, Albert Moles. / ()

FEDA ha proposat al Govern incrementar la factura de la llum gairebé un 2%.

Aquest augment ja està previst en el projecte de pressupost del 2017, però la decisió final de fixar la nova tarifa ha de ser de l'Executiu.

El director general de Forces Elèctriques d'Andorra, Albert Moles, ha justificat l'increment per la necessitat de fer inversions per oferir serveis de qualitat, i també aconseguir una política de finançament a llarg termini.

A més a més, FEDA necessita aconseguir un marge econòmic que pugui permetre fer front a períodes on el mercat del petroli arriba a duplicar-se.

Un risc que, segons Moles, s'intenta afrontar amb l'endeutament, inversions, diversificació del mercat, però també amb l'augment de la tarifa.

Des de FEDA, han recordat que la meitat de la seva xifra de negoci son costos de compra d'energia a França i Espanya.

 

Inversions de cara al 2017

 

Albert Moles ha subratllat la millora de la línia d'alta tensió entre el Pas de la Casa i Grau Roig, amb una partida que compta amb un pressupost de 15 milions d'euros. Això si, no es liquidarà de forma integra aquesta any.

L'altre gran projecte per a l'any vinent és la construcció subestació que portarà l'alta tensió a la Massana, i que donarà servei a les Valls del Nord.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?