La LlavorLa Llavor
Gastro
LA LLAVOR

La garrofa, patrimoni i cultura

El projecte Garrofa Viva busca trobar viabilitat econòmica del conreu de la garrofa per tal d’evitar la decadència d’un cultiu característic de la Mediterrània

Presentación proyecto "Garrofa Viva" / UNIÓ LLAURADORS

Valencia

Esta setmana s’ha presentat el projecte Garrofa Viva, un pla impulsat per la Unió de Llauradors i Ramaders i amb el suport de conselleria, diputacions, ajuntament, Institut Valencià d’Investigacions Agràries i altres entitats i que pretén recuperar i fer viable este cultiu històric.

L’impulsor d’esta iniciativa és el responsable de fruits secs d’esta organització agrària, Ferran Gregori, que ha recordat este matí a La Llavor que la Comunitat Valenciana ha sigut líder històricament en el cultiu de garrofes encara que en els últims anys ha perdut productors per la seua falta de rendibilitat.

Però a La Llavor també hem parlat de l’avantprojecte de llei d’estructures agràries; d’una jornada de la Universitat Politècnica de València; dels efectes de la pluja sobre el camp i de l’apicultura urbana, entre molts d’altres assumptes.

Escolta el programa sencer de "La Llavor".


La llavor (03/12/2016)

29:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000260866/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jèssica Crespo

Jèssica Crespo

Editora de Hoy por Hoy Valencia y redactora Radio Valencia Cadena SER. Anteriormente directora de de...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00