Actualidad
TEATRE

La suma que multiplica

La Gata Borda i el TEBAC uneixen esforços i recursos per presentar-nos l’”Estiueig de Goldoni” un muntatge amb 15 actors a escena i una directora amb la que descobrim l’experiència.

La suma que multiplica

La suma que multiplica

Ester Cort:'Si no haguéssin estat molt predisposats a treballar això no s'hauria pogut portar a terme'.

12:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000035457/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

"Si no haguéssin estat molt predisposats a treballar això no s'hauria pogut portar a terme". Ester Cort directora resident la Cia La Gata Borda de Reus que s’ha posat al capdavant d’una experiència, no sabem si titlla de pionera, d’unir dues companyies de teatre amateur de Reus. El TEBAC doncs i la Gata Borda sumen recursos per poder-nos oferir dos hores d’espectacle al Teatre Bartrina: “L’estiueig” de Carlo Goldoni.

Un retrat sobre “el senyors de la època amb una trama amb un final amarg a l’obra original” però li van voler canviar el final convidant-nos a tots plegats a fer el que ens vingui de gust enlloc de fer el que creiem que s’espera de nosaltres.

“Ho fan molt bé” diu la directora i que “bevem de la comèdia de l’art i TEBAC també ha fet molta comèdia” pel que no ha sigut difícil imprimir ritme a l’obra. Cort reconeix que han tingut moltes estones de riure però també d’altres de disciplina. 15 actors, que assagen un cop per setmana, demana concentració.

L’obra s’ambienta al segle XVIII però el toc és “contemporani” tant és així que Cort ens avança que “van vestits de boda”.

I tanquem l’entrevista sabent que per Ester Cort, l’experiència d’una fusió de les 2 companyies més que una fusió, molt probablement serà un precedent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00