Sociedad

El millor pont dels últims anys

L'ocupació als apartaments de muntanya pot arribar a superar el 90% aquest pont de la puríssima a les comarques de Girona degut a les bones perspectives que hi ha per esquiar. A la costa també s'espera una bona ocupació però és temporada baixa i hi ha molts hotels i apartaments tancats.

Aquest pont hi ha molta neu. / ACN

Girona

Masella, La Molina i Vallter 2000 ja van obrir el passat cap de setmana i aquest s'hi ha sumat Vall de Núria. Entre totes, sumen més 80 kms per esquiar que, combinats amb les bones previsions meteorològiques i dos festius col·locats estratègicament han de convertir aquest pont en el millor dels últims anys, en opinió de Lluís Parera, president de l'Associació Turística d'Apartaments.

Lluís Parera, president de l'ATA

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000126871/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'ocupació als apartaments de muntanya superarà el 90%, a l'interior el 80% i a la costa calculen que estarà entre el 50 i el 60% però hi ha molts hotels i apartaments que estan tancats perquè és temporada baixa.

La Federació d'Hostaleria xifra l'ocupació als hotels de muntanya a l'entorn del 70% i la rebaixa aproximadament al 60% a la Costa Brava sud, molt similar a l'any passat.

En canvi, l'Associació Turisme Rural Girona calcula que l'ocupació estarà una mica per damunt o per sota del 50% sense que hi hagi grans diferències entre comarques d'interior i de costa.

El client d'aquests dies és majoritàriament familiar, català, encara que també se n'espera de la resta d'Espanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00