Sociedad
MOTOR

El Trofeu Andros modifica els seus horaris per tenir una repercussió mediàtica més gran

El circuit Andorra-Pas de la Casa acollirà aquest divendres i dissabte per 22è any consecutiu la cita andorrana d'aquesta prova d'automobilisme sobre gel

El director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, el director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas, el president de l'Automòbil Club Andorra, Toti Sasplugas, i el representant del grup Hiper Pas, Antonio Cañabate. / M.B. ANA

Andorra la Vella

Tot plegat es podrà demostrar amb una important cobertura mediàtica, que de fet ha fet variar els horaris de la prova per motius televisius, i tindrà lloc divendres i dissabte de 16 a 22.15 hores, i s'emetrà en directe a L'Equipe 21. El secretari general de l'Automòbil Club Andorra, Toti Sasplugas, ha assegurat que això implica molt rigor perquè s'han de respectar els horaris de manera estricta, però és un fet que no els hi preocupa perquè ja està tot a punt i la pista en perfectes condicions.

Els corredors participants seran més o menys els de cada any perquè es tracta d'una disciplina molt especialitzada, i BMW, Mazda i Audi es disputen el campionat. Una vegada més hi haurà la disciplina de les motos amb la participació dels corredors andorrans Xavi España, Àlex Antor i Daniel Fontanet. D’altra banda, l’Andros és un precursor de les proves de velocitat amb cotxes elèctrics i enguany tornaran a participar al circuit del Pas de la Casa.

Aquesta prova compta amb un pressupost de 120.000 euros, i la col·laboració d'Andorra Turisme, grup Hiper Pas, i Crèdit Andorrà. Sasplugas ha lamentat no poder assegurar la continuïtat de la prova.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00