La Graderia
Deportes
CAS CRISTIANO

Enric Millo: "No hi ha una doble vara de medir"

El delegat del govern espanyol a Catalunya nega que l´Agència Tributària actui amb una doble vara de medir a l´hora de denunciar jugadors del Barça o del Madrid per frau fiscal.

GRA043. MADRID, 06122016.- El delantero portugués del Real Madrid Cristiano Ronaldo durante el entrenamiento que el equipo realiza hoy en la Ciudad Deportiva de Valdebebas, para preparar el partido de la sexta jornada de la fase de grupos de la Liga de Ca / Sergio Barrenechea EFE

Barcelona

Preguntat sobre la sensació que s´ha instal.lat a Catalunya que els casos de Messi o Mascherano han estat perseguits amb gran celeritat en comparació amb la lenta inspecció del cas Cristiano, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, nega que Hisenda actui amb un doble vara de medir a l´hora de denunciar el delicte fiscal en jugadors del Barça o del Madrid :

Enric Millo i el cas Cristiano, a La Graderia (06/12/2016)

05:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001157599/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Conec personalment al ministre Montoro i es una persona estricta i rigorosa i que fa la seva feina correctament i que no hi ha dues vares de medir i sí l´objectiu de perseguir el frau fiscal”

Millo ha replicat les acusacions que diuen que el cas Cristiano està posant en qüestió l´Agència Tributària:

“Hisenda treballa d´acord amb la seva obligació i en el marc de la llei”

 “Ni en broma el cas Cristiano arribarà a la Fiscalia”

 Consultat per la noticia desvetllada ahir per la SER que els tècnics d´Hisenda creuen que el cas Cristiano ha d´anar a la Fiscalia i que Cristiano ha de ser ser investigat, l´entorn més proper a Florentino diu que “ni en broma” el cas de Ronaldo arribarà a la Fiscalia.

 Més reaccions polítiques

 Mentrestant s´acumulen més reaccions polítiques en relació al cas Ronaldo. ERC demana la compareixença urgent de José Enrique Fernandez de Moya, secretari d´estat d´Hisenda.

 També en el Congrés dels Diputats, En Comu Podem, a través del diputat Josep Vendrell farà una bateria de preguntes al govern espanyol per saber perquè la inspecció a Cristiano es limita a tres anys i per saber si les grans estrelles del futbol espanyol es beneficien d´una trama articulada.

I pel que fa al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, a partir del cas Cristiano i en nom d´IC demana una sessió específica dintre de la comissió de frau fiscal per abordar la relació dels futbolistes, els drets d´imatge i els paradisos fiscals per posar-hi fre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00