Sociedad
CULTURA

Més de 120 activitats per gaudir del Nadal a Castelló

Dinamització comercial, música, teatre, circ, activitats esportives, tallers ambientals, animació infantil i mercats nadalencs completen la programació de l'ajuntament de Castelló

Castelló ha programat 120 actes per celebrar el Nada / Cadena Ser

Castellón

Castelló viurà un dels nadals més intens dels últims anys amb una programació que supera els 120 actes. Dinamització comercial, música, teatre, circ, activitats esportives, tallers ambientals, animació infantil i mercats nadalencs completen la programació per l'ajuntament.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha explicat que la plaça Major, la plaça Santa Clara, Maria Agustina, el Passadís dels Arts del Parc Ribalta, el Teatre del Raval, el parc de la Panderola o la Pèrgola seran alguns dels enclavaments que concentraran activitats. 

La regidora de Comerç, Patricia Puerta, ha destacat el concurs d'aparadors del comerç local, el Mercat Nadalenc que enguany repeteix emplaçament en la plaça Santa Clara o l'animació infantil en la plaça Major com algunes de les activitats programades.

Cultura a l'aire lliure

Cultura suma el major nombre d'alternatives, amb més de 50 propostes, per a gaudir el jazz, el circ, la fotografia o els contacontes amb ciència en Nadal.  Així, la jornada de clausura de Sentim els Parcs o la Jornada Gastronòmica de la Taronja es celenraran el cap de setmana del 10 i 11 de desembre.

El parc Ribalta serà l'escenari de l'activitat central programada per la Regidoria de Joventut, que ha organitzat, un any més, la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal que se celebrarà del 2 al 5 de gener en la Pèrgola i voltants. Finalment, la regidoria d'Esports, dirigida per Enric Porcar, no solament no para la seua activitat en Nadal sinó que en alguns casos la intensifica amb campus i competicions.

Esport al Nadal

Hi haurà cites esportives ja clàssiques com la Sant Silvestre, l'última carrera de l'any que tornarà a tenir la seua eixida des del carrer Zaragoza a les 18:00 hores del dia 31, i unes altres que cada vegada sumen més seguidors, com el Patinadal.

L'Ajuntament de Castelló ha editat 3.000 guies en paper, que es repartiran per les tinences d'alcaldia i les oficines de turisme, a més de que es podrà consultar la seua versió digital en la web del Patronat Municipal de Turisme. Enguany també s'han instal·lat sis tòtems en la plaça de la Pau, Na Violant, Vilanova d'Alcolea, Forn del Pla, Casal Jove i al costat de l'estació de tren, amb una selecció de la programació per a acostar la informació als sis districtes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00