Sociedad
Liga 1,2,3

El Reus corona el Sánchez Pizjuán

Un gol de Jorge Díaz de penal dóna la victòria a un Reus que se situa tercer.

Máyor s'abraça amb Jorge Díaz, autor del gol de la victòria. / La Liga

Reus

El Reus s’ha imposat aquesta nit al Sevilla Atlético en un duel que enfrontava als dos equips revelació de la temporada. Un gol de Jorge Díaz de penal al minut 66 ha donat la victòria als roig-i-negres que es col·loquen en tercera posició.

Els de Natxo Gonzalez han demostrat que no els hi pesava la derrota de la setmana passada davant el Córdoba i els del Baix Camp han lluït un autèntic caràcter guanyador per donar un pas endavant. Ni la por escènica que pot donar un estadi com el Sánchez Pizjuán ha pogut amb un Reus que ha demostrar que els gans estadis i les grans cites no l’intimiden en absolut, i el temple sevillista no ha estat una excepció. El Reus se sentia com a casa, i amb un esplèndid Ramon Folch comandant el mig del camp, Mayor i Fran Carbia han posat a proba els reflexes de Caro que ha estat l’home més destacat pel conjunt local en els primers instants. Només un ex grana com Aburjania ha gaudit de l’ocasió més clara per als de Diego Martínez.

A la represa tot ha seguit igual amb un Reus portant la iniciativa. A més a més, l'àrbitre ha xiulat penal de llibre de Diego González sobre Jorge Díaz després d’una excel·lent jugada individual de l’uruguaià. El mateix Jorge no ha perdonat la pena màxima i ha establert el 0 a 1. No li han tremolat les cames al Reus en un moment on el partit s’ha obert i han arribat les ocasions més clares.

De fet, aquesta mateixa setmana Natxo Gonzalez es mostrava inquiet perquè els seus homes concedien massa gols en les darreres jornades. Problema resolt. L’equip ha tornat a ser un bloc, tothom ha defensat quan el filial sevillista ha posat una marxa més en busca de l’empat. I allí on la defensa no hi arribava, ho feia el “gat” d’Edgar Badia per aturar l’imparable. El porter reusenc ha aturat una ocasió molt clara de Cotán a boca de canó després d’una gran acció de Marc Gual.

Acte seguit, enmig de la bogeria, ha estat el Reus, mitjançant Mayor, qui ha rematat fora per molt poc després d’una bona aturada de Caro.

La victòria dóna ales a l’equip que escala fins a la tercera posició. A més a més, els reusencs tornen a guanyar a domicili i trenquen la imbatibilitat del Sevilla Atlético al Sánchez Pizjuán on encara no hi havia perdut. El Reus intentarà tancar un 2016 d’insomni el proper divendres en la visita de l’Elx al Municipal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00