Sociedad
CAS NADIA NEREA

Els pares de Nadia van utilitzar 50.000 euros dels comptes de la fundació per pagar a un concessionari de vehicles

Segons informacions policials a les què ha tingut accés la SER, Fernando Blanco va ser detingut després d'un intent de fugida a França

Imatge de la casa on viu la família de Nadia Nerea, a Fígols, a l'Alt Urgell, el dia 5 de desembre del 2016. (horitzontal) / Marta Lluvich ACN

Andorra la Vella

Els pares de Nadia Nerea van utilitzar 50.000 euros dels comptes de la fundació per pagar a un concessionari de vehicles, segons informacions exclusives recollides per SER Andorra.

Els Mossos d’Esquadra estan rastrejant els comptes de la Fundació Nadia Nerea per odre judicial amb l’objectiu de conèixer amb què han gastat els pares de la nena els diners recaptats, i que presumptament havien d’anar destinats a curar la seva malaltia degenerativa.

Segons han informat fonts policials a la Cadena SER, de moment s’ha pogut demostrar que 50.000 euros del recaptat van ser utilitzats per pagar un concessionari de vehicles.

El pare, Ferarndo Blanco, va ser detingut el passat dimecres per risc de fuga. De fet, segons ha pogut saber aquesta emissora, des de divendres passat es trobava en parador desconegut. Després de localitzar-lo a França, a prop de Puigcerdà, va intentar fugir saltant-se un control policial. Finalment el van detenir a la Seu d’Urgell, i avui, cap a les 12 del migdia, ha passat a disposició judicial.

Per altra bada, avui el magistrat del jutjat d’instrucció número 1 de la Seu d’Urgell que porta la investigació ha citat a declarar a la mare de Nadia Nerea, Margarita Garau, com a investigada per un delicte d’estafa, segons ha informat a l’ACN el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00